top of page

Stress hoort bij het leven. Maar wanneer stress te lang duurt, herstelt het lichaam niet meer voldoende. Langzaam raakt je energie op. Dit kan leiden tot een burn-out en een scala aan bijbehorende klachten, je raakt fysiek, mentaal en emotioneel uitgeput.

Vitality at Work heeft een intensief programma voor zowel medewerkers als leidinggevenden  die dreigen uit te vallen of die ziek thuis zitten en ondersteuning nodig hebben om stappen te zetten naar herstel.Burn-Out training:

De Burn-Out training is een coachende training die je stimuleert in beweging te komen om de weg naar herstel in te slaan.

Deze intensieve training bestaat uit groepssessies afgewisseld met individuele begeleiding. De doorlooptijd is ca 3 maanden met uitzondering van de nazorg.

Vitality at Work werkt in deze training samen met een team van andere deskundigen van Foocus HR om zodoende optimaal resultaat te kunnen leveren.Gelukkig gaan ook steeds meer werkgevers inzien dat dit programma met name het preventieve traject, een goede investering is om ziekteverzuim binnen een organisatie aan te pakken. Bij minder ernstige stressklachten is de eerder genoemde training vitaal werken en stresspreventie beter geschikt.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie en een vrijblijvende offerte.

 

​Burn-Out: de weg naar herstel, balans, vitaliteit en werkplezier

wanneer de rek eruit is, de koek op......

Welke training is geschikt voor u? 

- Vitaal werken en stress preventie

bottom of page