top of page
Trainingen en advies
denken in duurzame oplossingen op de werkvloer​Vitality at Work biedt oplossingen om gezond werken binnen uw organisatie blijvend aan te pakken. Zoals rugscholing, RSI en stresspreventie, het opleiden van ergocoaches, voorlichting over gezonde leefstijl, het omgaan met ergonomische hulpmiddelen en ergonomisch advies op de werkplek.


Werkgevers hebben de verplichting om voor gezonde en veilige arbeidsomstandigheden te zorgen.

 

Medewerkers hebben vanuit de ARBO wet de verantwoording om gezond en veilig te werken en attent te reageren op stress- en lichaamssignalen.

 

Ondanks de wederzijdse inspanningen blijkt dit niet voor iedereen even makkelijk toepasbaar! 

Vitality at Work helpt uw medewerkers om vitaal te werken en te kiezen voor gezond gedrag. Samen met u als opdrachtgever leggen we de trainingsdoelen vast. Hierbij houden we rekening met uw specifieke wensen en mogelijkheden. Trainingen van Vitality kort samengevat:
  • de trainingen worden op een inspirerende en speelse manier gegeven

  • korte interactieve presentatie’s worden afgewisseld met oplossingsgerichte oefeningen en coachingsmomenten

  • praktisch trainen, zo is het makkelijker voor uw medewerkers om nieuwe vaardigheden direct toe te passen op de eigen werkvloer.​​Vitality at Work biedt praktische, structurele oplossingen. Daar hebben uw mensen de rest van hun (arbeids)leven profijt van. We ondersteunen u bij de duurzame inzet van uw menselijk kapitaal. Dat betekent winst voor iedereen.​
We hopen u binnenkort van dienst te zijn!Zittend werk

Fysiek werk

Stress

Individuele begeleiding

en re-integratie

Burn-out

Workshops vitaliteit

bottom of page